TIETOA MINUSTA

Olen Inge Uotila ja valmistuin vuonna 2017 Helsinki Design Schoolista sisustussuunnittelijaksi. Teen työkseni sisustussuunnittelua niin suuriin julkisiin tiloihin kuin yksityiskoteihin ja vapaa-ajanasuntoihinkin Etelä-Suomessa.

Kaiken suunnitteluni lähtökohta on asiakas. Olen joustava ja tehokas sekä yhteistyökykyinen ammattilainen. Tekninen osaamiseni on pitkän urani ansioista loistavaa ja olen sisustussuunnittelun lisäksi perehtynyt myös projektinhallintaan. Olen omistaja ja sisustussuunnittelija Insinööritoimisto Peltomäki Oy:ssä, jonka puitteissa olen suunnitellut runsaasti niin pienempiä kuin suurempiakin rakennushankkeita.

Suunnitteluni keskiössä ovat toiminnallisuus, innovatiivisuus, luovuus ja kestävyys. Haluan, että kaikki tekemäni ratkaisut kestävät ylisukupolvisesti niin materiaalien kuin visuaalisten ratkaisujen osalta aikaa. Ennen kaikkea tavoitteeni on se, että asiakkaani ovat lopputulokseen tyytyväisiä. Tilan täytyy näyttää Sinun omaltasi, vaikka se on minun suunnittelemani.

Jos haluat tutustua projekteihini ja työhöni lähemmin, voit seurata minua myös instagramissa. Toimistoni sijaitsee Lahdessa, mutta sisustussuunnittelua teen koko Etelä-Suomen alueella.

Scroll to Top